Select Page

Ce este lumina albastra?

Este un fenomen natural, fiind prezenta in spectrul vizibil si ajutandu-ne sa ne pastram vitalitatea pe parcursul zilei. Insa cantitati in exces din lumina albastra pot cauza oboseala vizuala, vedere neclara, iritatii ale ochilor si chiar dureri de cap.

Dispozitivele digitale cu ecran LCD sau LED emit un spectru vizibil dezechilibrat, cu intensitati ridicate de lumina albastra, cunoscute ca Lumina Vizibila de Energie Inalta (HEV). Asadar, fie ca ne uitam la telefon, calculator, televizor sau simplul fapt ca ne expunem luminii artificiale, ochii nostri pot deveni uscati, iritati, iar durerile de cap si vederea incetosata sunt strans legate de aceleasi cauze.

Solutia este Ultra Blue

Ultra Blue este noua generatie de tratament al lentilelor, pentru protectia ochilor impotriva luminii albastre. Tratamentul anti-reflex Rhein Vision reflecta si filtreaza spectrul de lumina albastra.

Beneficiile tratamentului Ultra Blue

  • Blocheaza lumina albastra daunatoare, prevenind oboseala si durerile de ochi cauzate de expunerea indelungata la dispozitive electronice.
  • Reduce reflexiile si confera contrast optim in conditiile de  iluminare artificiala
  • Are o rezistenta imbunatatita la zgarieturi, prelungind astfel durata de viata a lentilelor
  • Are puternice proprietati ultra-hidrofobice, oleofobice si antistatice
  • Are reflexie albastra pe suprafata exterioara a lentilei
  • Are o culoare reziduala usor galbuie, ceea ce mareste contrastul si ofera vedere mai clara atunci cand folosesti computerul sau dispozitivele mobile.

Daca si tu crezi ca ai nevoie de protectie suplimentara, Ultra Blue poate fi solutia pentru tine. Contacteaza-ne aici pentru detalii.